Suosittuja Xbox pelejä

Xbox pelien suosikit kulkevat käsi kädessä muilla pelialustoilla pelattavien pelien kanssa ja useita PC-pelejä voidaan pelata myös Xboxilla, mukaan lukien online moninpelejä.
1100690-xbox-360-controller
Suosituissa Xbox-peleissä arvostetaan pitkälti samoja ominaisuuksia kuin muillakin alustoilla pelattavissa peleissä, kuten pelin tarinaa, toimivuutta, pelattavuutta, grafiikkaa, haasteellisuutta ja monipuolisuutta. Parhaimpien konsolipelien listauksia päivitetään samaan tahtiin kuin esimerkiksi PC-pelien ja suurimmaksi osaksi listojen kärkipäässä komeilevat samat pelit, johtuen siitä, että sama peli on pelattavissa useilla eri alustoilla.

Uutuuksia ja kestosuosikkeja

Pelisuosikit ottavat mittaa toisistaan erilaisilla Top-listoilla, jotka perustuvat eri kriteereihin aina myydyimmistä peleistä parhaimpiin pelitarinoihin. Esimerkkinä Figma Ry:n laatima lista suosituimmista Xbox-peleistä viikolla 20/2015. Tämän listan kolmen kärki oli: Grand Theft Auto V, NHL 15 ja Minecraft. Gamecrator on sivusto, jossa konsolipelien ystävät voivat käydä lukemassa peliuutisia, peliesittelyjä ja peliarvosteluja. Sivusto pistää myös suosituimmat pelit paremmuusjärjestykseen ja esimerkiksi vuoden 2014 kolme suosituinta Xbox-peliä olivat: The Witcher 3: Wild Hunt, Destiny ja Watch Dogs. Mielenkiintoista tässä listassa on se, että The Witcher 3: Wild Hunt oli myös vuoden 2015 tarinaltaan suosituin PC-peli. Peligenreistä pitävät edelleen pintansa toiminta/räiskintä, seikkailu ja ajopelit.