Playstation 4 – tämän päivän parhaimmat pelit

Playstation 4 on yksi suosituimmista pelikonsoleista ja lunastanut paikkansa myös suomalaisten konsolipelaajien sydämessä. Tämä kahdeksannen sukupolven videopelikonsoli tarjoaa monipuolisen ja tehokkaan pelikokemuksen huikealla grafiikalla ja useilla viihdyttävillä toiminnoilla.
shutterstock_278969585 (1)
Suosituimmat Playstation 4 -pelit ovat suurelta osin samoja pelejä kuin tämän päivän PC- ja Xbox-pelit ja parhaimpien konsolipelien listauksia päivitetään samaan tahtiin kuin esimerkiksi PC-pelien. Suurimmaksi osaksi listojen kärkipäässä komeilevatkin samat pelit, johtuen siitä, että sama peli on pelattavissa useilla eri alustoilla.

Uutuuksia ja vanhoja tuttavuuksia

Esimerkiksi Figma ry:n kokoamalla pelilistalla 30 joulukuuta 2015 Suomen sillä hetkellä suosituimpia Playstation 4 -pelejä olivat: Call Of Duty: Black Ops III, Fifa 16, Star Wars: Battlefront, NHL 16, Fallout 4, Minecraft Ja Grand Theft Auto V. Tämä pelilista on FIGMA:n julkaisema ja perustuu myydyimpiin PC- ja konsolipeleihin kotimassamme. Parhaimmat Playstation-pelit listauksen lisäksi pelimaailmaan liittyvillä sivustoilla on runsaasti tietoa pelialustoista, uutuuspeleistä, peliuutisia ja käyttäjäkokemuksia, joista Playstation 4 -pelien ystävät voivat ammentaa tietoa ja inspiraatiota, sekä vaihtaa käyttäjäkokemuksia niin konsolin kuin pelien suhteen. Myös parhaimpien Playstation 4 -pelien osalta pelien Top-listaukset perustuvat muun muassa pelaajien kokemuksiin, myyntilukuihin, pelien grafiikkaan, pelin tarinaan ja toimivuuteen.