Jääkiekon kerma ja Stanley Cup

Jääkiekkomaailmassa yksi tavoitelluimmista pokaaleista on Stanley cup. Sen nappaa itselleen pudotuspelien kautta parhaimmaksi osoittautunut NHL-joukkue, pelit ovat käynnissä ja voittaja selviää toukokuun toisella viikolla kun pelataan viimeiset pudotuspelit.

Viime vuoden voittaja Pittsburgh Penguins puolustaa tänä vuonna mestaruuttaan ja ainakin tähän mennessä joukkue vaikuttaa yhtä nopealta ja vahvalta kuin viime vuonnakin, kovaa vastusta on osoittanut runkosarjan voittaja Washington Capitals.

Katsotaan kuka lähtee kesälomille ja kuka saa pokaalin halattavakseen.

Todelliset fanit

Pelitunnelmaan pääsee eri tavoin ja yksi niistä on fanitavara. NHL -fanituotteet ovat laadukkaita ja myös sen näköisiä, oman joukkueen huppareita, housuja, lippistä tai kaulaliinaa käyttää mielellään muulloinkin kuin vain Stanley Cupin lähestyessä.

Fanikauppa on myös loistava idea valitessa synttärilahjaa henkilölle, jonka sydäntä lähellä on jääkiekko. Tuotteita on tarjolla valtavasti, on mailoja, koruja, kiekkoja, vaatteita, ovimattoja ja avaimenperiä. Pelejä voi kokoontua jännäämään vaikka kaveriporukassa fanituotteiden kera, mikäpä sen parempi tapa viettää vapaata kuin seurata maailman huipputason jääkiekkoilijoiden kohtaamista.

Urheilussa on nykyisin vahvasti läsnä kilpaileminen myös kotisohvalta käsin, vedonlyönnin lisäksi pelaajat voivat ottaa mittaa toisistaan myös erilaisten urheilupelien kautta.

NHL -pelit

EA Sportsin tuottama NHL-videopelisarja on monen jokavuotisen odotuksen aihe. Se lanseerataan aina samoihin aikoihin Stanley Cupin kanssa, mikä on loistoidea yritykseltä. Pelaajat pääsevät hyvin NHL-liigan tunnelmaan, sillä edustettuina ovat kaikki liigan joukkueet ja pelaajat.

NHL 17 julkaistiin edellistä vuotta monipuolisempana versiona, se kuuluu urheilupelien ehdottomaan ykköskastiin eikä syyttä. Peli on graafisesti hienosti toteutettu pelaajien kasvonpiirteitä myöten ja uutuutena se tarjoaa esimerkiksi Franchise-toiminnon, jossa pelaaja pääsee suunnittelemaan seuran budjettia ja pääsee päättämään kotihallin myynnistä ja palvelujen hinnoittelusta.

NHL-pelin pelaaminen onnistuu yksin mutta sitä voi pelata myös kavereiden kanssa, pelissä on eri tasoja kuten Draft Champions, jossa pelaaja saa rakentaa ehdotetuista suosikeista oman joukkueensa. NHL-peli on loistava tapa hakea lisäjännitystä yhä tiukemmaksi käyvään Stanley Cup taisteluun.